Anubis well care engelska svenska
LOVÉN Well-Care
Påbro
SE-281 92 HÄSSLEHOLM
Phone: +46 (0)702 13 91 81
info@anubiswellcare.se
Start Kistboxar Om företaget Kontakt

Om företaget

Anubis Well-Care startades år 1996 av Agneta Tykesson som har haft djur hela sitt liv. Hon hade alltid tyckt att det var ovärdigt att begrava sina husdjur i bara jorden, i en sopsäck eller i bästa fall en kartong. Hon beslutade sig för att ta fram en produkt som är lämplig för husdjur, fin, funktionell men inte förmänskligande.

Om namnet Anubis Well-Care: Anubis är en Egyptisk gud som vakar över de döda och skyddar deras gravar. Well, kistan är i wellpapp. Care kommer från take care, tag hand om.

År 2009 tog jag över verksamheten. Jag tyckte precis som Agneta att det var ovärdigt när vi begravde våra djur direkt i jorden men vid ett tillfälle när en av våra hundar avled på djursjukhus fick vi den tillbaka i en fin låda, utan att vi bett om det. Det kändes så bra, vår dotter fick rita på locket och skriva farväl, hon plockade blommor och lade i kistan. Jag önskar att alla djurägare får samma fina upplevelse, för det är ju så jobbigt att behöva säga farväl till en kär familjemedlem och kompis.

Jag har inte ändrat på så mycket på produkten men några små justeringar har jag gjort, främst för att förenkla verksamheten och förbättra kvalitén. Jag arbetar ensam i företaget och har hand om allt från att packa och skicka till det administrativa.


Producerad av Pernillas Grafiska
Anubis well-care © 2012